Kapsalon Den Haag

Kapsalon by sheen

Dé kapsalon in Den Haag

Ben je op zoek naar een kapsalon in Den Haag voor dames en heren? Ben je toe aan een nieuw kapsel of wil je je haar op een andere manier stylen? Kom dan eens langs bij Kapsalon By Sheen. Bij binnenkomst word je verwelkomd met een kopje koffie of thee. Daarna bespreken we wat voor kapsel je in gedachten hebt en krijg je advies. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en ik heb verschillende specialisaties op het gebied van knippen en kleuren. Dompel jezelf onder in een wereld vol kleur- en stylingplezier.

Knippen/stylen en kleuren voor dames

Voor dames kunt u bij de Kapsalon By Sheen terecht voor knippen, kleuren watergolven en nog veel meer. Kom gerust even binnen om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Of kijk even op mijn Facebook pagina, daar zie je verschillende voor-en na resultaten van behandelingen. Dan kun je alvast wat inspiratie op doen. Het knippen van lang haar behoort tot mijn specialiteiten.
Voor de styling wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande producten. Zo zitten er verschillende haarproducten van het bekende kappersmerk Matrix in het assortiment. Matrix is een ontzettend groot merk in Amerika en wordt gekenmerkt door de duurzame en innoverende kwaliteiten. Matrix is het hoofd merk waar ik mee werk.

Knipbehandelingen in het hart van Moerwijk

Ook voor heren ben je bij Kapsalon By Sheen in Den Haag aan het juiste adres, Wil je een trendy en hip kapsel of past een klassiek kapsel meer bij je stijl? Laat je adviseren wanneer je toe bent aan een nieuw kapsel. Ik denk graag met je mee bij het kiezen van het juiste kapsel tot de ultieme finishing touch. Het gaat niet om het knippen alleen want met een gel of wax van Matrix in je haar, maak je je kapsel helemaal compleet. Bij Kapsalon By Sheen kun je gebruik maken van je ooievaarspas.

Afspraak maken?