Kapper Den Haag

sinds 2011

Kapsalon By Sheen, dé kapper in Den Haag met passie voor het vak

Op zoek naar een kapper in Moerwijk? Kom dan eens langs bij Kapsalon By Sheen aan de Guntersteinweg in Den Haag. Dompel jezelf onder in de wereld vol kleur-en stylingplezier en maak kennis met de professionele haarverzorgingsproducten van Matrix! Onder het genot van een kopje koffie of thee informeer ik je graag over de mogelijkheden voor een klassiek of trendy kapsel. De basis van een perfect kapsel is het gebruik van kwalitatieve producten. Deze zorgen voor de ultieme finishing touch en houden je haar gezond en pluisvrij.

Eén van onze specialiteiten: kleurbehandelingen en haarverftechnieken

Kapsalon By Sheen bestaat inmiddels al 10 jaar en in die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het kleuren van haar. Ik ben gespecialiseerd in verschillende haarverftechnieken dus het kleuren van je haar kent voor mij geen geheimen. Ook ga ik mee met de nieuwste trends op dit gebied. Zo weet ik alles over de nieuwste haarverftechnieken. Probeer de trend zelf uit bij mijn kapsalon in Den Haag.

Mooie kwalitatieve producten als basis voor een perfect kapsel

In mijn salon wordt er alleen gebruik gemaakt van mooie en kwalitatieve producten. Ik kies alleen topproducten uit waardoor je haar tot in de puntjes wordt verzorgd. Door het volgen van cursussen blijf ik op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op dit gebied. Als ik bijvoorbeeld lang haar ga knippen, vind ik het belangrijk om hier de beste producten bij te gebruiken.

De producten van Matrix zijn een van mijn salontoppers

Deze producten zijn niet alleen goed voor uw haar maar voor het milieu. Matrix heeft duurzaamheid hoog op zijn prioriteitenlijstje staan. Zo worden er in de producten van Matrix geen parabenen gebruikt. Ook zijn de verpakkingen voor minimaal 50 procent gemaakt van gerecyclede producten. Voor ieder haartype is een aansluitend product te vinden.

Wilt je meer weten over welk product geschikt is voor je haar? Of wil je meer weten over verschillende kleurbehandelingen? Kom tijdens openingstijden langs in de salon of stel je vragen via Facebook of het contactformulier op mijn website. Bellen kan natuurlijk ook. Je kunt mij bereiken op 070 3085527.

Afspraak maken?